Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Přijďte nám o víkendu fandit!

13.12.2018 | Redakce

Následující víkend 15.-16.prosince nabídne k vidění na slánském zimním stadionu hned několik utkání. Přijďte se podívat a podpořit nás, uvidíte hezký hokej.

Pestrý zápasový program začne v sobotu ráno, kdy v 8.00 vypukne utkání mladších žáků, kteří přivítají Rytíře z Vlašimi. V minulém kole skupiny o umístění se našim mladším žákům nedařilo, jelikož z Kolína přijeli bez bodů. Lépe na tom ovšem nebyl ani jejich sobotní soupeř, který prohrál v Kralupech vysoko 11:3.

Od 10.00hod vstoupí do utkání rovněž proti vlašimským Rytířům starší žáci. Starší žáci se v nadstavbové skupině zatím hledají. Díky dvěma překvapivým remízám ztratili body v prvním nadstavbovém kole proti Zbraslavi i v kole třetím proti Kolínu a pokud se chtějí na prvním místě nadstavbové tabulky udržet, musí vyhrát!

Na zápasy mladších a starších žáků naváže v sobotu od 12.30hod. turnaj naší nejmladší soutěžní kategorie, tedy ročníku 2009. Náš klub vysílá do tohoto turnaje, který se hraje dle pravidel minihokeje hned dva týmy a soupeřit budou s tradičními soupeři: Velkými Popovicemi a Žebrákem

Nedělní zápasový program na slánském ledě začne utkáním dorostu proti Zbraslavi v 11.30. V prvním kole dorostenci Zbraslav na jejich ledě porazili 8:6 a budou se snažit navázat na úspěchy z Černošic a Kutné Hory. Pokud dorostenci utkání vyhrají, mají možnost poskočit v tabulce dokonce na druhé místo, naopak případná prohra by mohla znamenat hluboký pád vyrovnanou tabulkou.

Vrcholem víkendového programu bude v neděli od 17ti hodin utkání ''A'' mužstva, které přivítá tým z Velkých Popovic. Slánské Lvy zaskočil v minulém kole na našem ledě Rakovník, který přerušil Lvům šňůru šesti výher v řadě. Slánští se v případě výhry mohou vrátit na druhé místo Regionální ligy, v případě prohry by se na nás nedělní soupeř bodově dotáhl. Očekává se tuhý boj, přijďte nás svojí návštěvou podpořit!


Vstup na utkání mládežnických týmů je zdarma, na áčko se pak platí vstupné symbolických 30,-Kč dospělý a 10,-Kč dítě. Všichni hráči HK Lev mají po předložení permanentky vstup zdarma.


PŘIJĎTE FANDIT!!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS