Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Slánský hokejový „potěr“ opět v akci

26.09.2019 | Redakce

První rozpačité krůčky na ledě spojené s velkým očekáváním, spousta zábavy, pomocné ruce trenérů i mladých hokejistů, chápající rodiče a hlavně mnoho radostných úsměvů ze všech stran jsme mohli opět vidět při tradiční náborové akci Pojď hrát hokej.

Tento nábor pořádaný v rámci projektu „Týden hokeje“ ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje, do kterého je zapojen již řadu let i slánský hokejový klub, se konal na slánském zimním stadionu tuto středu 25. 9. 2019 od 16,00 již posedmé. Akce je zaměřena zejména pro děti ve věku 4 – 8 let. Jejím hlavním cílem je rozšíření hráčské základny v jednotlivých klubech a seznámení rodičů i dětí s ledním hokejem. Hokejové hemžení ve Slaném zlákalo pro podzimní část letošního roku 26 nových tváří. Jako vždy na ledě vedle ostatních trenérů pomáhal i čtyřnásobný mistr světa a olympijský vítěz z Nagana, v současnosti televizní hokejový expert a trenér slánské mládeže Martin Procházka, který tradičně před samotnou akcí navštívil společně s dalšími trenéry slánského Lva, všechny základní a mateřské školy ve Slaném a okolí a děti na nábor osobně pozval.

Program akce byl jako vždy skvěle připraven a proběhl bez problémů. Pro nově příchozí děti byla určitě nejzajímavější část - zábavná forma nácviku základů bruslení a seznámení se s hokejovými začátky. Hlavně rodičům byla určena prezentace, která je seznámila s potřebnými informacemi, týkajícími se organizace slánského hokeje a tréninkových procesů děti a mládeže v našem klubu. Všichni společně předem absolvovali krátkou registraci, při které „noví hokejisté“ obdrželi vedle drobných upomínkových předmětů reprezentační dres s logem českého hokeje.

Věříme, že společné úsilí organizátorů, trenérů i všech, které se na akci pravidelně podílejí bude odměněno nadšenými dětmi, spokojenými rodiči či jinými příznivci, které slánský hokej přilákal.        Fotogalerii z akce od Romana Mareše naleznete zde

První tréninky pro náborové děti se budou konat v sobotu 28. 9. od 16,15 a ve středu 2. 10. od 14,00. Následně budou zveřejňovány na webových stránkách www.hklevslany.cz nebo www.vshslany.cz v sekci rozpis ledu.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS