Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Příprava na novou sezónu

21.05.2021 | Redakce

Po v podstatě neodehrané sezóně, která byla z důvodu pandemie ukončena v mnoha hokejových soutěžích, de facto hned po jejich startu se ve slánském hokejovém Lvu rozběhla naplno letní příprava na sezónu nadcházející. Slánský Lev do ní vkročí v průběhu září a poprvé od začátku devadesátých let minulého století bude mít zastoupení ve všech věkových kategoriích!

Do loňské sezóny slánští vstoupili s nově vytvořeným týmem juniorů, ale stále ve Slaném jedna kategorie chyběla - starší žáci. Na sezónu nadcházející se už ale na slánských sportovištích připravují kompletně všechny kategorie. Hrát se lvem na prsou tak budou na slánském stadionu kromě týmu dospělých junioři (roč. 2002-2004), dorostenci (roč. 2005-2006), starší žáci (roč. 2007-2008), mladší žáci (2009-2010) a dále týmy, které již jsou ve Slaném jednoročníkové, tedy 2011, 2012, 2013, 2014 a nově i 2015. Celkem se tak slánský hokejový klub bude skládat z deseti týmů!
Trenérské obsazení v jednotlivých týmech zůstává v podstatě stejné jako před rokem. Tým slánských trenérů povede loňská zahraniční posila, se zkušenostmi z působení v IIHF a z Finska Marko Valencic, šéftrenérem mládeže zůstává Pavel Štechmüller. Trenérský tým doplnil Šimon Dolejší, který se po roční pauze vrací na slánský stadion na střídačku starších žáků a Vojta Hedvábný, ten bude působit u ročníku 2014 a v pozici trenéra brankářů společně s Milanem Tuláčkem.
Významnou komplikací začátku sezóny bude bezesporu rekonstrukce střechy zimního stadionu, která bude dokončena nejdříve ve druhé polovině září. Klub pro své týmy na toto období zajišťuje ledy na okolních stadionech, zejména v Rakovníku, Kralupech, Mělníku, Lounech a na pražské Hvězdě.
I přesto, že začátek sezóny bude z tohoto pohledu velmi náročný, věří všichni funkcionáři klubu, že nadcházející sezóna bude úspěšná!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS