Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Juniorka veze vítězství z Ostrova

05.09.2021 | Redakce

V neděli sehrála slánská juniorka další přípravné utkání, tentokrát na ledě Ostrova nad Ohří a připisuje si první vítězství v sezóně! Junioři v Ostrově zvítězili 2:0

Provázanost jednotlivých týmů slánského Lva přináší ovoce. V pátek si odbyli premiéru za slánské áčko v Kralupech nad Vltavou junioři: David Kožíšek, Daniel Rajniš a brankář Bora Yildimir,  "A" tým sice odjel z Kralup s prázdnou, ale všichni tři jmenovaní se v týmu rozhodně neztratili.
Obdobné to bylo dnes při utkání juniorů v Ostrově nad Ohří. Za juniorku nastoupili hned čtyři dorostenci: Tomáš Čadek, Jan Šimáček, Miroslav Šmahel a Jan Dolejší. Všichni čtyři dorostenci do týmu nejenže herně zapadli, ale prostor od trenéra dostávali i v přesilových hrách a v oslabeních. Poslední jmenovaný navíc vstřelil krásný gól, který se později ukázal jako vítězný.
Do týmu navíc přichází další posila, odchovanec karlovarského hokeje Pavel Pišinger, který hned při své premiéře ve slánském dresu v Ostrově skóroval!
Třešničkou bojovného týmového výkonu, ve kterém se slánští ukázali ve velmi dobrém světle bylo čisté konto slánského brankáře Bory Yildimira.

 
Aktuální články
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd

Lvíčata ročníku 2009 se probojovala do hry o postup do extraligy devátých tříd. V konkurenci týmů Most, Litoměřice a Ústí nad...

 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
Pozvi kamaráda na svůj trénink
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS