Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Junioři vstoupili do soutěže vysokým vítězstvím!

16.09.2021 | Redakce

Junioři vstoupili ve čtvrtek na ledě Bíliny do mistrovské části sezóny. V Bílině skvěle bruslili, napadali soupeře a hlavně proměňovali šance. Naopak slánskou svatyni zamknul skvěle chytající Lukáš Stržanovský. Po výborném výkonu celého mužstva si slánští odváží z Bíliny vysoké vítězství 10:0!

Utkání přitom začalo velmi vyrovnaně a na jednoznačný výsledek nikdo na stadionu určitě nepomýšlel. Šance se střídali na obou stranách, byť více ze hry měli mladíci ze Slaného, což korunovali dvěma brankami v polovině úvodní třetiny a třetí branku přidali pouhé 3 vteřiny před první sirénou. Zejména v první třetině se činil slánský brankář Stržanovský! 
Ve druhé třetině čím dál více opanovávali hru slánští a přidali další dvě branky. Třetí třetina už byla v jednoznačné režii Lvíčat. Ti nasázeli odevzdaně hrajícím domácím dalších 5 branek a po vítězství 0:10 odjížděli zpět domů více než spokojeni.
Třemi brankami se blýsknul Jan Dolejší, který přišel juniorům vypomoci z dorostu, další tři branky vstřelil Pavel Pišinger, jehož příchod do Slaného byl potvrzený až pár hodin před utkáním. Dvě branky vstřelil s velkou chutí hrající Adam Jirák a další dvě přidala další posila, tentokrát z Loun Ondřej Kašpar!
Jedinou pomyslnou kaňkou na utkání v Bílině je tak zranění Jiřího Schejbala, který nedohrál kvůli zranění kolene.
V druhém kole sehrají slánští utkání proti juniorce Děčína. Utkání se hraje na zimním stadionu v Kralupech nad Vltavou v neděli 19.září od 15.00hod.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS