Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Slaný hostí v důležitém souboji Králův Dvůr

02.12.2017 | Martin Augustin

Hokejisté Slaného a Králova Dvora se nacházejí mimo příčky, které zaručují postup do play off, takže jejich nedělní vzájemný souboj bude už tak pro oba týmy důležitý. Pikantnost tomuto duelu navíc dodávají trenéři obou týmů, kteří jsou kladenskými legendami a navíc si udělali velmi dobré jméno na druhé straně barikády. Slánský lodivod Vladimír Kameš stál ještě v loňské sezóně na střídačce celku z Berounska. Králodvorský Jan Kruliš zase ještě jako aktivní hráč přispěl k vítězství Lvů v Krajské lize v sezóně 2009/10. První měření sil přineslo více radosti Kamešovi, jehož svěřenci a ledě Králova Dvora zvítězili 5:1.

Pro ty z Vás, kteří nebudete moci navštívit utkání osobně, bude připraven textový on-line přenos.

Každý správný fanoušek Slaného si na Jana Kruliše jistě vzpomene. Nejenže byl bývalý řízný obránce členem kádru, který vyhrál v roce 2010 celou soutěž, ale on k tomu i vydatnou měrou přispěl, když ve finále v Rakovníku proměnil vítězný nájezd. Teď ale stojí v roli trenéra na opačné straně a bude se snažit vymyslet, jak se svými svěřenci na Lvy vyzrát.

Slovo o soupeři – HK Králův Dvůr:

Celek Králova Dvora vedl v minulých dvou sezónách Vladimír Kameš, který si do týmu přivedl také poměrně dost odchovanců kladenského hokeje. V loňské sezóně se také tento tým prezentoval velmi slušnými výkony, byť nakonec ve čtvrtfinále play off vypadl s Černošicemi. V létě však v klubu došlo k poměrně velkým změnám. Vyměnilo se vedení, trenér, částečně i hráčský kádr a název. Do něho se promítl nový sponzor klubu, kterým je společnost Easy Flyers.

Výkony Králova Dvora jsou v této sezóně poměrně nevyrovnané. Mužstvo nasbíralo stejně jako Slaný 16 bodů a v tabulce skupiny Západ mu patří šesté místo. Svěřenci Jana Kruliše za sebou mají dvě domácí porážky. Naposledy nestačili na Rakovník, kterému podlehli jasně 1:6, o týden dříve naopak po boji padli 1:2 s Příbramí. Před tím přitom táhli sérii čtyř zápasů bez prohry, z nichž vytěžili hned šest bodů.

Nejproduktivnějším hráčem týmu je Patrik Pánek s 12 kanadskými body (3+9). Za ním následuje desetibodový Jiří Veber (4+6).

Web Králova dvora naleznete zde.

První vzájemný zápas v této sezóně:

2. kolo, so 23.9. 2017: HK Easy Flyers Králův Dvůr – HK Lev Slaný 1:5 (0:0, 1:2, 0:3)

Hokejisté Slaného zvítězili ve 2. kole středočeské KLM na ledě Králova Dvora 5:1. Góly začaly padat až ve druhé třetině. Hostující Lvi soupeři nejprve odskočili zásahy Maláta a Kubinčáka, které od sebe dělilo jen 48 sekund. Domácí v polovině utkání snížili, ale závěrečná dvacetiminutovka už patřila Slaňákům. Nejprve se podruhé v utkání prosadil Martin Malát a konečné skóre stanovily trefy Lapáčka a Cigánika.

Branky a nahrávky: 31. Pánek - 27. Malát (Vlček), 28. Kubinčák (Novák), 48. Malát (Ujfaluši), 53. Lapáček (Kubinčák), 56. Cigánik (Husák). 

Rozhodčí: Hrčka - Větrovský, Nevařil. Vyloučení: 1:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 34. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:5.


Utkání se hraje v neděli 3. prosince od 17:00 na slánském ledě. Přijďte naše hokejisty podpořit do ochozů zimního stadionu, přijďte nám fandit!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS