Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Přípravkám zacinkaly ve Vídni medaile!

02.01.2018 | Jana Hrachová

Ve dnech 28. - 29. 12. 2017 se slánští hokejisté „Starší  přípravky“ zúčastnili turnaje ve Vídni na ledě Albert-Schultz Eishalle, tedy v hale, kde český národní tým vybojoval v roce 1996 titul mistrů světa. A na medaile si zde sáhly také oba slánské výběry...

Ve čtvrtek nastoupili na led hráči ročníku 2009 ve složení: Kříž, Kraus, Šelicha, Lokvenc, Hájek, Fára L., Oliver, Novák, Pospíšil, Vosmik a do brány nastoupili Náprstek a Janovský. Byli nalosováni do skupiny, kde jim byli za soupeře: rakouský tým Junior Wings Linz, maďarský tým Vasas Budapest a moravský Warrior Brno. I přes horší začátek naši hráči skupinu vyhráli a do play-off nastoupili s velkým odhodláním. Po boji prohráli s HC Uherské Hradiště, ale v urputném souboji o bronz porazili hráče rakouského Linze a mohli slavit nádherné třetí místo v turnaji.

V pátek se zapojili do turnaji hráči ročníku 2008: Toms, Sochor, Hrach, Fára J., Korovitchev, doplněni Krausem, Křížem, Pospíšilem, Lokvencem a Šelichou s Týnou Kučerovou v bráně, kde ji kryl pro případ potřeby záda Pavel Janovský. Do turnaje vstoupili prohrou s českým výběrem Hockeytigers 55, který nakonec celý turnaj vyhrál. Druhý zápas byl o poznání lepší, ale naši svěřenci nakonec remizovali s rakouským EAC Juniors Capitals. Aby mohli pomýšlet ještě na medailové pozice, museli v posledním zápasu základní tabulky vyhrát o osm branek a to se jim senzační výhrou nad rakouským UEC The Dragons z Mödlingu podařilo. Pokud chtěli získat vysněnou medaili, museli vyhrát alespoň jeden ze dvou finálových zápasů a jim se to, po neskutečném boji a díky herní disciplině, podařilo hned v následující bitvě s rakouským ATUS Weiz, čímž si zajistili minimálně druhé místo. Po porážce v posledním zápase s českým výběrem slavili stříbrné medaile.

Před odjezdem na turnaj onemocněli tři klíčoví hráči : Šimon Drastil, Martin Burle a Vojtěch Drunecký a kluci vybojovali medaile i pro ně.

Pro všechny hráče a hlavně trenéry, kteří jim věnují svoji péči, byla Vídeň medailová odměna.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS