Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Akce týden hokeje opět ve Slaném, přiveďte i Vy svou ratolest na zimní stadion!

05.01.2018 | Redakce

Ve čtvrtek 25. ledna proběhne na slánském zimním stadionu v pořadí již čtvrtá náborová akce Týden hokeje, kterou pořádá náš klub ve spolupráci s projektem Pojď hrát hokej. Do akce se tentokrát zapojí rovnou 141 oddílů, ve kterých si budou moci děti vyzkoušet, jaké to je být malým hokejistou nebo hokejistkou. Ve Slaném vše proběhne pod dohledem olympijského vítěze z Nagana a čtyřnásobného mistra světa Martina Procházky, který v HK Lev Slaný působí jako šéftrenér mládeže. Rozhovor s ním naleznete zde.

Videopozvánku od Martina Procházky naleznete zde.

Ve čtvrtek 25. ledna od 16:00 budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HK Lev Slaný ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pořádá na zimním stadionu ve Slaném akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku z bruslení si každé dítě navíc domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče (po domluvě se zástupci klubu je ale možné přivést i o něco mladší nebo starší dítě). Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro jeho fyzický a osobnostní rozvoj.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí lyžařská helma a rukavice). Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na paní Ludmilu Horáčkovou (tel: 604 309 667, email: lida.hor@seznam.cz) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Více informací o akci Týden hokeje najdete zde.

Podívejte se, jak vypadala akce Týden hokeje na našem stadionu v lednu minulého roku. Odkaz na video je zde.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS