Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Trenér Šimon Dolejší hodnotí dosavadní průběh sezóny starších žáků

12.01.2018 | Helena Šimáčková

Starší žáci za sebou mají 2/3 svého působení v letošní, pro všechny nové soutěži - Lize starších žáků. O malé shrnutí po ukončeném druhém kole jsme tentokráte požádali druhého trenéra starších žáků - Šimona Dolejšího, který připojil i hodnocení turnaje v Drážďanech.

Hodnocení 2/3 soutěže:

Oproti první třetině soutěže jsme si sice o jednu příčku polepšili, ale nebýt několika vyrovnaných, avšak bohužel prohraných  zápasů, mohlo být naše postavení ještě o něco lepší.  Druhou třetinu soutěže jsme odstartovali i přes dobrý výkon smolnou prohrou 0:1 se Slavií a tento moment bych označil jako zlom našeho trápení s koncovkou, které nás trápilo v předchozích zápasech. V tréninku jsme se zaměřili právě na zakončení a v zápasech se to začalo projevovat. Naše výkony nebyly úplně vyrovnané, dokázali jsme porazit silné soupeře, ale také zbytečně prohrát několik zápasů. Pohled na tabulku dokazuje vyrovnanost soutěže, kdy mezi sedmým a třetím místem je rozdíl pouze 5 bodů. Bohužel ani v této části sezony nás neminula změna v sestavě, ale díky vedení mládeže, které dokázalo přivést nového hráče, se podařila sestava doplnit. Naše nová posila by měla po vyřízení všech náležitostí naskočit v poslední třetině soutěže. Nyní nás čeká 11 vyrovnaných zápasů a pevně věřím, že se v tabulce posuneme ještě o něco výš.


Hodnocení Vánočního turnaje:

Ve dnech 27.-29. 12 jsme se zúčastnili vánočního turnaje v Drážďanech. Ačkoli se může zdát, že se turnaj příliš nevydařil, tak k medailovým pozicím jsme neměli daleko. Zlomovým zápasem turnajů bývá čtvrtfinále, které rozhoduje o tom, zda je turnaj úspěšný, či neúspěšný. S odstupem času jako trenéři hodnotíme turnaj kladně. Nastoupili jsme proti o rok starším soupeřům, kterým jsme se, až na výběr Bavorska, dokázali vyrovnat. Rok je v hokeji velký rozdíl a naši soupeři byli  fyzicky i mentálně vyspělejší. Úroveň turnaje byla tedy vyšší než na kterou jsme zvyklí z naší soutěže. Náš výkon se zápas od zápasu zvedal a hráči i přes nepříznivý los v rozhodující části turnaje (3 zápasy za 4 hodiny) nechali na ledě vše. Tyto zápasy jsou pro nás ukázkou toho, jaká úroveň hokeje nás čeká příští sezonu a na čem musíme pracovat. Bohužel ani v Drážďanech jsme neprolomili naše nájezdové "prokletí", které nás stálo boj o medaile. Za pochvalu stojí výkon obránce Jana Lose, který odehrál po dlouhém zranění na turnaji své první zápasy v této sezoně a ukázal nám, že hokej hrát nezapomněl.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS