Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Do Slaného přijede druhý tým skupiny Východ z Čáslavi

27.01.2018 | Martin Augustin

Nováček z Čáslavi je soupeřem slánských hokejistů v nedělním zápase 19. kola středočeské KLM. Klub, který byl založen teprve před loňskou sezónou, však má ve svých řadách řadu kvalitních a zkušených hráčů a okamžitě se zařadil k nejlepším týmům v soutěži. O tom ostatně svědčí druhé místo v tabulce skupiny Východ. Lvi se ale potřebují rehabilitovat po dvou porážkách a především po posledním debaklu na ledě kladenské PZ.

Odkaz na on-line přenos naleznete zde.

Ze slánské kabiny:

Slánští hokejisté se poté, co se konečně v tabulce své skupiny posunuli na čtvrté místo, které již zajišťuje postup do play off, zasekli a poslední dva zápasy prohráli. Ostudný byl především týden starý debakl 1:11 na ledě kladenské PZtky. Trenér Kameš, jenž se prostřednictvím Kladenského deníku za výkon Lvů fanouškům omlouval, jistě doufá, že se jednalo jen o ojedinělý výpadek, který se už nebude opakovat. Vedení klubu navíc v týdnu přivedlo posilu na brankářský post, na hostování z Letňan do konce sezóny totiž přišel pětadvacetiletý Matěj Oliva, jenž chytá také Evropskou univerzitní hokejovou ligu za tým UK Praha.

Slovo o soupeři – HC Čáslav:

Hokejový klub v Čáslavi byl založen teprve v dubnu roku 2016. Hned ve své první sezóně si i díky rozšíření soutěže zajistil postup do KLM. A zde si Čáslav vůbec nevede zle. Vždyť nasbírala už 35 bodů a v tabulce skupiny Východ ji patří druhé místo za suverénním Benešovem. Aktuálně drží čáslavští hokejisté sérii čtyř výher v řadě. Naposledy zvítězili 4:3 ve Velkých Popovicích.

Při pohledu na soupisku zase nejsou výsledky Čáslavi tak překvapivé. V kádru nalezneme řadu hráčů, kteří nastupovali i ve 2. lize především za Kutnou Horu. Nejznámějším jménem je rozhodně dvaatřicetiletý útočník Milan Borovanský. Odchovanec Slávie sehrál za sešívané 28 zápasů v nejvyšší soutěži a hodně toho nahrál hlavně v dresu Havlíčkova Brodu i v 1. lize. Loni působil ve druholigových Řisutech, za které nasbíral ve 30 zápasech v základní části 41 bodů a před touto sezónou se přesunul do Čáslavi. Borovanský je s 21 body (13+8) také nejproduktivnějším hráčem mužstva. Hodně se daří i obránci Ladislavovi Janatovi, který skóroval již osmkrát a celkem nasbíral 15 kanadských bodů.

Čáslavští hokejisté také disponují velkou diváckou podporou. Také v neděli se na jejich fanoušky můžeme ve Slaném jistě těšit.

Web soupeře je zde.


Utkání se hraje v neděli 28. ledna od 17:00. Doufáme, že nás přijdete podpořit v co nejhojnějším počtu a nenecháte nás na zimáku proti čáslavskému kotli samotné. :-) Jste srdečně zváni!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS