Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší žáci vytěžili ze tří utkání pouze bod

05.02.2018 | Helena Šimáčková

Naši starší žáci za sebou mají další tři mistrovské zápasy. Bohužel dokázali bodovat až v tom posledním, když přivezli remízu 4:4 z Benešova. Předtím naopak doma nestačili na suverénní Spartu a Beroun.

V posledních utkáních se našim starším žáků výsledkově moc nedařilo, i když nasazení a bojovnost určitě nechyběly. To se hlavně týká závěrečného vzájemného klání s pražskou Spartou v závěru ledna. Výhra nad tímto silným a kvalitním soupeřem se bohužel nepodařila žádnému týmu celé skupiny soutěže Ligy starších žáků, ale Slaňáci určitě byli i tentokrát důstojným rivalem. Ve velmi emotivním a vyhroceném utkání předvedli statečný výkon, který však konečném výsledku 2:6 (více zde) na nejlepší celek soutěže nestačil. 

První únorové zápasy přinesly starším žáků bohužel jen bod.

V páteční předehrávce nestačili slánští st. žáci na berounské Medvědy, kterým podlehli 3:7 (více zde). Hlavně náskok z první třetiny zajistil soupeřům prvním vzájemnou výhru. V obou předešlých střetnutích byla úspěšnější slánská Lvíčata. Ani zlepšený výkon v druhém a třetím dějství na berounské nestačil, a tak Lvíčata musela zisk dvou bodů přenechat výborně hrajícímu soupeři. 

Naopak sobotní střetnutí se Lvy z Benešova (více zde) zisk bodů přinesl. Ještě 4 minuty před koncem utkání, kdy jsme drželi vedení 2:4, to vypadalo, že si konečně ze smolných vzájemných duelů přivezeme vítězství. Bohužel, v závěru zápasu se podařilo Benešovu nejdříve v 57. minutě snížit a minutu na to hned vyrovnat. Poslední minuty třetí třetiny začínají být pro slánské barvy trochu prokletím. Před utkáním, kdy nám chyběli díky marodce 4 hráči základní sestavy, by remíza byla určitě dostačující, ale vzhledem k průběhu duelu, přinesla na tváře hráčů i  trenérů smutek a zklamání. 

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS