Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Židla Cup letos poprvé ve dvou kategoriích, mladší hokejisté se utkají již tento víkend!

08.03.2018 | Martin Augustin

Poprvé v historii hned ve dvou věkových kategoriích se letos uskuteční již tradiční mládežnický turnaj Židla Cup, který pořádají funkcionáři HK Lev Slaný pod patronací bývalého vynikajícího obránce české reprezentace a také Nashvillu, Detroitu, či New Yorku Islanders Marka Židlického. Již tento víkend, tedy od soboty 10. března do neděle, se o cennou trofej utkají hokejisté ročníků 2009 a mladší. Na přelomu března a dubna pa proběhne turnaj v kategorii starších žáků (2004 a mladší).

Turnaj se koná za podpory Královského města Slaný a řady sponzorů a na jeho organizaci se podílí vedení mládeže a řada nadšených rodičů.

Židla Cup tradičně proběhne pod záštitou Marka Židlického, jenž opět věnoval dárky pro nejlepší hráče turnaje. Mezi ročníky 2009 se bude vyhlašovat nejlepší brankář, nejužitečnější hráč a nejlepší hráč. V turnaji ročníků 2004bude oceněn nejlepší brankář, obránce, útočník a střelec. Dárky a upomínkové předměty jsou ale připraveny pro všechny účastníky turnaje (hrnek, lepenka, sprchový šampón - vše s logem ŽIDLA CUPu + další věcné dárky).

Účastníci turnaje ročníků 2009 a mladších: HK Lev Slaný A, HK Lev Slaný B, HC Slavia Praha, HC Berounští Medvědi, HC Meteor Třemošná, HC Kobra Praha, HC TUrnov, HC Čerti Ostrov.

Účastníci turnaje ročníků 2004 a mladších: HK Lev Slaný, HC Slavia Praha, HC Ledeč nad Sázavou, HC Orli Znojmo, HC Stadion Cheb, Martinské Orly (SVK), TJ Spartak Nové Město nad Metují, Chemnitz Crashers (GER). 

Slavnostního zahájení Židla Cupu se zúčastní i starosta města Slaný Mgr. Martin Hrabánek. Na nedělním slavnostním vyhlášení výsledků a předávání cen pak nebude scházet hlavní trenér mládeže HK Lev Slaný, olympijský vítěz z Nagana a čtyřnásobný mistr světa Martin Procházka

Turnaj ročníků 2009 a mladších bude rozehrán v sobotu 10. března v 8:00 vzájemným soubojem obou slánských celků. Medailové zápasy jsou na programu v neděli od 13:20. Poté bude následovat slavnostní vyhlášení.


 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS