Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Turnaj „O pohár královského města Slaný“ – ročník 2014

25.03.2022 | Redakce

Po nucené pauze způsobené coronavirovou přestávkou mohl konečně slánský hokejový klub za podpory královského města Slaný zorganizovat pro své svěřence další turnajová klání. Po více než dvouleté odmlce opět zněly v ochozech zimního stadionu tóny slánské hokejové hymny GO GO Slaný, které hnaly naše svěřence do boje.

Turnaj „O pohár královského města Slaný“ proběhl v sobotu 19. 3. pro ročníky 2014 a ml., kteří jsou v současnosti nejmladší soutěžní hráčskou kategorií klubu. Nejmladší Lvíčata přivítala na domácím ledě hráče, se kterými se ve většině případů v mistrovských utkáních nepotkávají. Pozvání k turnaji přijaly týmy Rytířů Kladno, SK Kolín, Stadionu Litoměřice, HC Smíchov, HC Slovanu Ústí n. Labem, HC Hvězdy Praha a HC Teplic. Poslední jmenovaní nakonec turnaj ovládli. Bez jediné prohry se stali vítězem turnaje.

Domácí celek bohužel zaspal první utkání v základní části a ve druhém narazil na vítěze turnaje. I přes další vítězné úspěchy, úvodní prohry slaňákům přisoudily druhou - stříbrnou skupinu. Zde neponechali nic náhodě - své soupeře ve všech utkáních jednoznačně přehráli. Po výhrách nad Hvězdou Praha (7:3), Smíchovem ( 14:4) a tradičním rivalem z Kladna ( 7:4) se stali se jejím vítězem.

Na pomyslnou zlatou bednu to tentokráte nestačilo…., ale výsledky nejsou vždy nejpodstatnější…

Hlavní cíle – radost a nadšení všech hráčů, kteří dali do hry svoje srdíčka a emoce, byly splněny a to je na dětském hokeji to nejdůležitější.



KONEČNÉ POŘADÍ:

Zlatá skupina:

HC TEPLICE

SLOVAN ÚSTÍ NAD LABEM

STADION LITOMĚŘICE

HC KOLIN


Stříbrná skupina

HK LEV SLANÝ

RYTÍŘI KLADNO

HC SMÍCHOV

HVĚZDA PRAHA


Individuální ceny obdrželi zástupci z každého týmu, za domácí borce byl nejlepším hráčem zvolen Maxim Suchopárek.


 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS