Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Školní utkání sledovalo přes 440 žáků

07.04.2023 | David Štechmüller

31.3.2023 byl den, kdy HK LEV Slaný navštívilo největší počet fanoušků během utkání mládeže. Přes 440 žáků z nedaleké 3.ZŠ Slaný se dorazilo podívat na své kamarády, a zároveň spolužáky, kteří vyzvali v tomto exhibičním utkání Rytíře z Kladna. 

Školní utkání, které bylo naplánované a domluvené ve spolupráci se 3. ZŠ Slaný, která je našemu klubu nejvíce blízka, se odehrálo na závěr letošní sezóny pro bezmála 550 fanoušků. Z toho téměř 450 z nich byly děti z 3.ZŠ. Na úvod bychom rádi poděkovali celé škole, za jejich fantastický přístup a pomoc v tomto utkání, bez nich by taková akce nebyla nikdy možná. 

Utkání začínalo v 9:55, ale už v půl desáté na stadion začaly přicházet děti v doprovodu svých učitelů. Mnoho dětí mělo dokonce vyrobeno transparenty, kterými mohly podporovat své kamarády. Za tým HK LEV totiž nastoupilo celkem deset z patnácti hráčů, kteří jsou žáky této školy. 

Úvod utkání zahájila krasobruslařka Ella Šubrtová, která je též žákyní školy, a svým krásným představením odstartovala celou akci. 

Během přestávkového programu proběhly All stars hry pro hráče obou týmů. Hrálo se o nejlepšího střelce, nejrychlejšího hráče a nejlepšího brankáře. Program byl o přestávku věnován i fanouškům, kdy čtyři vybraní žáci mohli jít na led soutěžit o zajímavé klubové ceny. Cíl soutěže byl jasný - z modré čáry zakončit do prázdné branky. 

Celý průběh utkání doprovázela dechberoucí atmosféra fanoušků, kteří dokázali po celou dobu podporovat naše hráče. Odměnou za jejich skvělé fandění byla výhra domácích 6:5 a s vítěznou náladou se mohlo odcházet domů. 

Věříme, že celá akce byla zážitkem nejen pro hráče, ale také fanoušky v hledišti, a slánský hokej tak bude v oblibě pro ještě více dětí z našeho města. Pevně věříme, že se akce podaří zopakovat a všichni se společně znovu setkáme na závěr další sezóny. 

 
Aktuální články
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd

Lvíčata ročníku 2009 se probojovala do hry o postup do extraligy devátých tříd. V konkurenci týmů Most, Litoměřice a Ústí nad...

 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
Pozvi kamaráda na svůj trénink
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS