Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Rozhovor s Adamem Jirákem

27.07.2022 | Redakce

Začátek srpna se nám pomalu ale jistě blíží, a my jsem si pro Vás připravili krátký rozhovor s Adamem Jirákem. Adam bude letos druhým rokem v juniorech, ale už teď se od něj očekává, že bude jedním z tahounů týmu. O tom, jak Adam tráví léto, makal na letní přípravě, anebo jak hodnotí soupeře pro novou sezónu, se můžete dočíst v našem rozhovoru. 

Červenec se pomalu blíží ke konci, jak si doposud trávil léto? 
Na začátku července jsem byl s kamarády na roadtripu v Rumunsku. Jinak si užívám léto tady v Česku a žádnou jinou dovolenou už nemám v plánu. Každopádně si užívám léto a už se těším na led. 

Letní příprava po roce pauzy znovu pod vedením staronového trenéra. Proběhla nějaká změna oproti předchozím rokům v tréninku, jak se po přípravě cítíš? 
Letní přípravu jsem nikdy neměl moc v lásce, ale je to potřeba a podle mě byla letošní příprava velice výživná. Je moc důležité, aby měla systém a člověk se pořád někam posouval a přesně tím směrem nás páni trenéři vedli, takže si myslím, že jsme všichni fyzicky parádně připraveni na další sezóny. 

Soupeři po zúžení soutěží nevypadají vůbec snadně. Na koho se ty osobně nejvíce těšíš? 
Nedokážu říct, jestli se na někoho vyloženě těším, ale snadné souboje to rozhodně nebudou. Myslím si, že máme na to udělat dobré výsledky, ale nesmíme nikoho podcenit. 

Junioři letos budou doplněni z velké části dorostenci, kteří mají za sebou úspěšný rok, jak hodnotíš jejich příchod do týmu? Těšíš se na spolupráci s některým z hráčů? 
Kluci z dorostu jsou skvělí a už máme skvělou partu. Na ledě jim to taky klape, a to si s sebou musí vzít i do juniorky. Moc se těším na spolupráci se všemi hráči. 

Letos budeš patřit mezi lídry kabiny, jaké máš od sebe očekávání? 
Od sebe mám taková očekávání, že musím makat jako doposud a od toho se taky budou odvíjet moje výkony. Pokud tonu budu dávat vše, tak si nebudu moct nic vyčítat, takže takový je plán. 

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS